dilluns, 9 de novembre del 2009

Essen (III)

3er. dia de fira de jocs a Essen: És hora d'actuar. Sorpresa addicional, ha aparegut el Agricola a 25 euros amb anglés. Una ganga, en castellà i alemà com a mínim 50 euros. Així que el balanç del dia és:
Agrícola:
Molt entretingut, addictiu i estressant!!!. A més signat per l'autor!!!!! El Uwe Rosenberg que estava per allí signant. Temàtica: resulta bastant òbvia. Tens un terreny en el que has de distribuïr tant be com puguis, porcions de cultiu, de ganat i de vivendes, optimitzant al màxim per a obtenir un equilibri entre tot, ja que al conteig final treu punts el deixar-te algun aspecte. Amb el hàndicap de que a cada torn has d'utilitzar els teus homes per fer accions que no son ilimitades i que només poden fer un jugador per torn. Com més avança el joc més accions es despleguen, de manera que el tauler diguem que és dinàmic, va creixent. Potser la paraula seria evolutiu.

Le Havre: Afegeix una imatgeTambé del mateix autor. Bastant més el·laborat, amb cartes que son una autèntica filigrana. També me'l va signar. Tot i que la temàtica no em resulta especialment atractiva (Es tracta de gestionar un port al qual arriben mercaderies), la dinàmica del joc en si m'agrada bastant. Això si, s'ha de pensar bastant bastant. Segueix la mateixa metodologia que el Agricola.





Stone Age:
Un joc de recursos també. Tens uns quants homes que has de fer treballar i distribuïr a cada torn sempre tenint en compte que alguns els tens que destinar a caçar, altres a reproduïr-se (2 evidentment), altres a recolectar materials (fusta, or, metall,...).



I finalment, un capritx:
stratego de marvel:


Un clàssic que em va costar 10 euros i ambientat en l'univers marvel. Que més es pot demanar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement