dimecres, 24 de juliol del 2013

Comic-con 2013

Cada any, al juliol, a San Diego, té lloc la fira de fandom més important del planeta. A la Comic-con es presenten les novetats més importants del món del cinema, la televisió i el còmic de ciència ficció, fantasia i terror. Fa poc vaig veure un documental on alguns participants es queixaven de que cada cop era menys còmic i més altres mitjans, ja que en els seus inicis era gairebé exclusivament una fira de còmic. I pel que veig, segueix aquesta tendència. Però el que és positiu és que les grans productores cada cop se la prenen més seriosament. Hauran vist el gran potencial que suposa fer pel·lícules i sèries d'aquest gènere que sol seguir un públic molt fidel. Sigui com sigui, es tracta d'un gran esdeveniment a nivell mundial, en el qual els fans més frikis tenen l'oportunitat de veure als seus mites en persona.
Ara que, tot just fa uns dies que ha finalitzat, m'ha semblat oportú fer un repàs de les novetats més rellevants.
Doncs comencem per Marvel, a banda del nou film Wolverine que estrenen avui al cinema, ens presenta X-Men: days of future past, basada en el còmic del mateix nom. Sembla que estarà formada per actors de la trilogia de X-Men i de X-men: First Class, la seqüela, que van assistir tots plegats a la convenció.
Més Marvel. Thor: The Dark World, la segona part de Thor, amb presentació del mateix Loki en persona. 
Captain America: The Winter Soldier, segona part de Captain America: the first avenger.

Guardians of the Galaxy, també de Marvel, estan començant a rodar, prevista per al 2014.

I la sorpresa, el títol de la segona part de "Los vengadores", Avengers: The Age of Ultron. Hi ha una mini-sèrie de "Los vengadores" amb el mateix nom, però Joss Whedon va manifestar que el seu film no hi té res a veure. Ultron és una intel·ligència artificial, enemic clàssic del còmic de tota la vida. Està prevista per al 2015.

Per part de DC, la gran sorpresa fou la presentació, per part de Zack Snyder, d'un nou film crossover entre Superman i Batman per al 2015!!!

Però com. no només de còmics viu el friki, també es van presentar altres projectes que no són sorprenents ja que, molts ja estan prou avençats. Aquest són:
Robocop, el remake. (És curiós que actualment Detroit estigui en fallida. És el futur que ens presentava Robocop. Una ciutat en fallida que s'ha de vendre a l'empresa OCP).
Kick Ass 2, Ender's Game (El joc d'Ender, de la novel·la d'Orson Scott Card amb Harrison Ford), Gravity, d'Alfonso Cuaron, una nova versió de Godzilla amb monstre enemic inclòs, Dawn of the Planet of the apes  amb Andy Serkins (Gollum), seqüela de Rise of the planet of the apes.





Com veieu, l'espectacle està assegurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement