dimecres, 29 de maig del 2013

Dia de l'orgull friki, concurs de nano-contes i Alaska i Mario




Abans de res, aquest cap de setmana passat hem celebrat el dia de l'orgull friki. FELICITATS!!!!! Veig que aquesta celebració que va començar com una anècdota simpàtica va agafant solera. En algunes ciutats hi ha hagut celebracions especials. Inclús alguna cadena de TV ha canviat la programació o almenys, aquest esdeveniment els ha proporcionat una excusa per a "canviar-la". Em refereixo a LaSexta 3, que han volgut dedicar les pel·lícules del dia als frikis, (ja ho fan habitualment però aquest dia més concentrat). 


D'altra banda, dissabte va finalitzar el concurs de nano-contes de ciència ficció que organitzava la revista de nova creació BUK magazin. Cada conte ocupa màxim 122 caràcters. Qui us parla se'n va enterar a darrera hora i va participar amb unes quantes propostes in extremis. Si voleu veure'ls només us heu de fer seguidors del seu compte de Twitter.











I per acabar el diumenge vaig veure amb sorpresa com Alaska i Mario eren convidats per J. J. Abrams a l'estrena de Star Trek into the Darkness a Londres. En un intent penós de fer-nos creure que l'estrena era a tot arreu igual va nombrar el 5 de juliol com a data d'estrena, però ells ja hi anaven. Psss, es pensen que ens mamem el dit... Comentaven la jugada mentre afegien una figureta de Spock a la seva vitrina. En fi, si voleu veure'ls com van a Londres, a l'estrena de Star Trek into the Darkness, no us perdeu el proper diumenge "Alaska y Mario".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement