diumenge, 21 de febrer del 2010

Nenes dolentes

M'agraden les pelis de nenes molt i molt dolentes. Aquelles que fan una rabia que no es poden aguantar. N'he vist dues d'aquest estil que veig que s'estan ficant de moda. Per una banda tenim, "La huerfana" i per l'altra 'Caso 39'.
Sempre comencen veient una nena la mar d'adorable, un encant, i poc a poc es va transformant en un monstre. Comença manifestant certes actituts més d'adult que de nen, que primer fan gràcia a la pobra familia que l'adopta. (Ai, mira que diu la nena). Desprès comencen les manipulacions, les sospites, la por,.... M'agraden aquests tipus de films perquè vas veient tot el procés.


A "La huerfana" una familia amb una mare que havia perdut un fill abans de nèixer, decideixen adoptar una nena. La nena és d'entrada rara, però es fa la simpàtica amb ells i s'els camela. A la molt cabrona li obren el cor i ho utilitza per fer tan mal com pot, enfrontant-los entre ells. En fin, genial! Fa una rabia la nena dels trons!!! I mira que n'és de llesta! Digna de crear un nou serial killer. I es que el film és més d'aquest estil, un psicothriller.

En canvi, 'Expediente 39' amb la Renee Zellweger, sent el mateix tema, li dona un toc diferent. La galardonada actriu interpreta a una assistent social que salva a una nena apunt de ser assassinada pels seus pares. El que primer ens sembla, tant a l'espectador com a la protagonista, un acte del tot incomprensible i abominable, s'acaba entenent. Poc a poc veiem com l'adorable neneta no és el que sembla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement