dissabte, 28 de febrer del 2015

Ha mort Leonard Nimoy (Spock)

Avui m'he aixecat amb aquesta trista noticia. Leonard Nimoy ha emprés el darrer dels seus viatges. Paradoxalment, és un viatge molt més misteriós, fascinant, trascendent i definitiu que qualsevol dels que el seu alter-ego Spock ha pogut fer mai al llarg de la sèrie, pel·lícules i novel·les de Star Trek. 
Bé, si som estrictes, Spock ja el va fer aquest viatge, però el van reviure, i Spock, al cap i a la fi, sempre viurà en aquesta mena de consciència planetària en la que perviuen els Déus, els mites i les icones culturals mentre la humanitat o almenys, la cultura occidental existeixi.
Gràcies a Leonard Nimoy pels grans moments que ens ha proporcionat interpretant el seu personatge i que ens han permès somniar desperts en un futur millor.
Us acompanyo amb el sentiment a tots els Trekkies i us deixo amb la escena del funeral d'Spock de Star Trek II. Qui millor que el seu amic a la ficció (el capità Kirk) i també a la realitat (William Shatner) per a pronunciar unes paraules que, estic convençut que també es poden aplicar a la realitat.

"Llarga vida i prosperitat"
Spock


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement