dimarts, 27 de gener del 2015

3 sèries CIFI que segueixo actualment

Feia ja un temps que estava una mica orfe de sèries de CF. Així que m'he decidit a donar una segona oportunitat a algunes que havia abandonat, per motius diversos, tot just començar-les:

The 100
Uns 100 anys en el futur, els supervivents de la guerra nuclear sobreviuen en un conglomerat d'estacions espacials que orbita la Terra, anomenat 'el Arca'. L'espai i els recursos són molt limitats i les lleis molt restrictives i les condemnes molt severes. 100 joves que han incomplit la llei de diferents formes i per diferents motius són condemnats a servir de conillets d'índies per a baixar a la Terra i esbrinar si torna a ser o no habitable.
D'entrada la premissa resulta una mica agafada pels pèls. Casualment tots els que incomplien la llei són joves i guapos? M'esperava una mena de "90210 Sensacion de vivir" postapocalíptica i en part això és. Però també és una mena d'encreuament entre "La costa de los mosquitos" i "Perdidos" post-apocalíptic. A més, ben aviat deixen clar que no hi ha personatges principals intocables i això si que em va sorprendre. Mentre els joves de la superfície lluiten per sobreviure i s'enfronten a decisions que els fan créixer, a l'estació espacial els adults també viuen els seu "via crucis" particular.

Helix
Una estació d'investigació científica de l'Antàrtida pateix una epidèmia d'un estrany virus que converteix la gent en una mena de zombis. Un grup de científics del control de plagues mundial hi viatja per a mirar de controlar la situació, esbrinar que està passant i contenir la plaga.
Potser una mica fart del tema zombi la vaig deixar de costat. Potser també per què estava saturat de dramatisme. Ara que ha creuat la barrera de la 2a. temporada és el moment de donar-li una oportunitat.





12 monkeys
Aquesta no és una recuperació sinó una novetat. És una sèrie nova del canal SyFy Channel basada en la pel·lícula del Bruce Willis i Brat Pitt del mateix nom. L'argument ve a ser el mateix:  l'any 2043 gairebé tothom ha mort d'una plaga, però els supervivents, mitjançant una màquina del temps, envien un home a l'any 2015 per a neutralitzar el culpable de la propagació del virus i així salvar el futur de la humanitat.
De moment només han fet 2 episodis però trobo que funcionen bastant bé. A veure que tal.

I ara una altra novetat que per mi no passa l'examen: "The Librarians". Vol ser una mena de substitut/hereu de "Warehouse 13". De fet, en lloc del magatzem tenim una biblioteca, que guarda tota mena d'objectes màgics enlloc d'aparells i uns "bibliotecaris" que es dediquen a recopilar tots aquells objectes màgics que hi ha pel món evitant que caiguin en males mans. És ben bé com "Warehouse 13" però sense el toc Steampunk. Massa semblant, i a més pitjor en tots els aspectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement