dilluns, 4 d’octubre del 2010

Entourage (El sequito)

Si, ja fa temps que penso que Entourage mereixia un post. Si, ja se que no és una sèrie de ciència ficció (tot i que en alguns aspectes de bellesa femenina si que sembla de ciència ficció). En algun aspecte podria ser un 'sexo en NY' per a nois. Però de que va? Doncs ni més ni menys ens explica com és el negoci de Hollywood darrere la gran pantalla. I ens ho mostra a través de  quatre amics que s'obren camí en el difícil i cruel mon de la gran màquina de fer diners cinematogràfica (no se si Bollywood guanya). En realitat, només un d'ells és actor de certa fama. En Vincent Chase. El seu germà, alias 'Drama', és un actor menor de sèries de TV que utilitza sense pudor la fama i el potencial del seu germà per a buscar-se la vida, amb més aviat bastant poca traça, Els altres són, l'Eric, que fa de manager del Vincent i el 'Tortuga' que li fa de xofer. En realitat els quatre són amics de tota la vida que viuen a les esquenes d'en Vincent.
Ari Gold
El millor personatge però, és l'agent del Vincent Chase, l'Ari Gold. És qui s'encarrega de buscar-li les millors pel·lícules a l'actor, o les que ell creu que són les que li convenen per a la seva carrera d'actor. És el millor personatge de la sèrie, interpretat per Jeremy Piven, no per res ha estat premiat amb 3 Emmys consecutius. Curiosament, primer cau bastant malament, però poc a poc va resultant cada cop més simpàtic. És d'aquest tipus de personatges com House. Però, ahhh amics!, Ari Gold is the best!
La sèrie (que és de la HBO i això ja és garantia de qualitat) està produida per l'actor Mark Wahlberg ('Italian Job', 'La tormenta perfecta', 'El planeta de los simios', 'Tres Reyes',...) i resulta que està basada en aconteixements de la seva propia vida. Un apunt curiós sobre la seva propia vida: resulta que ja tenia bitllet per un dels avions que van estimbar a les torres bessones de Nova York i al darrer moment el va canviar per anar al festival de cinema de Toronto. Us imagineu tenir aquest bitllet com a record?... un bitllet cap a la mort segura...

Be, no ens desviem del rumb. El cas és que la sèrie (que ja va per la temporada 8 i que serà la darrera, però que no es descarta portar al cinema) està esquitxada de cameos, entre ells el propi Mark Wahlberg, Jay Leno, Jessica Alba, 50 Cent, Sarah Silverman, Martin Scorsese, Matt Damon, Gary Busey, James Cameron, LeBron James, Christina Aguilera, Bono de U2, Zac Efron, Mandy Moore, Scarlett Johansson, Larry David, Matt Dallas, Leighton Meester, Ali Larter, Bob Saget, Lamar Odom, Steve Nash, Ralph Macchio, Hugh Hefner, Jamie-Lynn Sigler, Stephen Gaghan, Jesse Jane, Devon, Eminem, Teagan Presley i molts altres, que li afegeix molta gràcia a la sèrie i aporten credibilitat. En aquesta adreça podeu veure una llista amb tots els cameos de la sèrie.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_celebrities_appearing_on_Entourage

A destacar l'episodi en que visiten la ComicCon de San Diego. En aquest episodi podem veure com es gestiona tot el tema dels frikis des del punt de vista dels actors de sèries de culte. No te desperdici...Deunidó...

Els episodis son de 30 minuts, són curtets i passen molt ràpid. Super-recomanable!!!!. Aquí us deixo un video sobre el tema. És un especial del Canal+ sobre la sèrie, és un especial sobre l'estrena de la 3a. temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement