dimarts, 13 de maig de 2008

Padre de familia: Blue Harvest


No se si heu vist mai Padre de Familia. "Family Guy" en anglès. Sèrie de dibuixos animats de la qual crec recordar que ja n'he fet alguna ressenya fa temps. La fan per La Sexta.

Doncs el friki del seu autor, el Seth Mcfarlaine, va demanar permís al George "Jedi Master" Lucas per fer la seva propia paròdia de Star Wars amb els personatges de Padre de Familia. Ja al llarg de la sèrie regular podem trobar contínues bromes i paròdies sobre Star Wars que també vaig recollir en algun post fa molt temps en alguna galaxia molt i molt llunyana. Doncs no content amb això van fer la seva propia versió d'Star Wars, on, el seu autor demostra el que li arriva a agradar Star Wars reproduint fil per randa cadascuna de les escenes de la famosa pel·lícula calcant exactament les imatges. Això si, desprès afegint-hi el gag. La veritat és que crec que hi hagués pogut treure més suc i és que penso que es va passar en fidelitat. Fins i tot la banda sonora és la del John Williams.

També és altament recomanable l'entrevista que podem trobar també al DVD entre el Seth Mcfairlane i el propi George Lucas. Entrevista que es va fer quan el va anar a visitar a les seves oficines. És nota que el George necessita que el seu gran mite no s'apagui i concedeix permisos per a fer parodies sobre el tema a diestro i siniestro. El George (em permeto la llibertat de tutejar-lo doncs amb els diners que li he entregat crec que en tinc tot el dret) explica que està enfeinat amb la nova sèrie de les guerres clon per a la TV. Desprès el Seth fa gala del seu coneixement sobre SW i en especial sobre la banda sonora tararejant-ne alguns fragments i posant a prova al propi George. Prova que no supera per cert. Finalment acaben els dos xupant-se les p***** (com diuen a Pulp Fiction, no penseu malament).

També podem trobar al DVD un recull dels gags sobre SW que trobem repartits per la sèrie. Però n'he trobat a faltar alguns de destacables.
Una curiositat: Blue Harvest és el nom que es va donar al projecte del Retorn del Jedi quan encara no es deia el Retorn del Jedi per tal de mantenir en secret el rodatge per a que els fans no els agobiessin.

1 comentari:

  1. mmmm l'altre dia vam veure aquesta peli, la veritat es que si podien treure-li mes suc i jo esperant a veure en que s'havia convertit la Meg i va i es aquell cucot que va tenir nomes uns segons de protagonisme...

    per mi la millor escena va ser quan el obiwan (alias vell pervertit) es baralla amb el dark stewie i no se li empina el sable laser fins que apareix el GRAN skywalker jeje

    ResponElimina

Comenta lliurement