diumenge, 13 de gener de 2008

Friki reis mags

Es hora de fer balanç i comprovar si he estat un bon friki-minyó aquest any. En vista dels regals que m’han portat jo diria que si:

The Making of Star Wars: The Definitive Story Behind the Original Film (Star Wars)
Making of StarWars
Es tracta del llibre que sempre he volgut i mai fins ara havien fet. El ‘como se hizo’ de la Star Wars original, si si, la de 1977. Com va començar tot. Encara no l’he començat a llegir però fa molt bona pinta. Un pel apaisat, amb tapa tova però de cartró gruixudet plastificat.
En anglès.
Science Fiction: The Best of the Year, 2007 Edition (Science Fiction: The Best of …

Science Fiction boty 2007

Cada final d’any surt un recull dels millors contes curts de CF que ha proporcionat la literatura anglosaxona. Ja em vaig comprar el de l’any 2006 i aquest any no podia ser menys. Es un llibre de tapa tova de poca qualitat però no cal mes.

Ah, i no està traduït, es una edició en la llengua de Shakespeare.HISTORIA Y CRONOLOGIA DE LA CIENCIA Y LOS DESCUBRIMIENTOS.Isaac Asimov.

historiaciencia.jpg

No us deixeu enganyar pel tamany més petit de la foto, en realitat estem parlant d’un “totxo” de tapa dura de 1344 pàgines. Desprès de l’altre llibre de historia de la humanitat de l’Isaac Asimov, ara han tret amb el mateix format aquesta gran cronologia on es fa un repàs a tots els descobriments de la humanitat des del principi de la humanitat fins a l’actualitat any per any, segle a segle. Com a fan indiscutible del doctor Asimov aquest llibre s’havia de tenir.