divendres, 3 de setembre de 2010

Sherlock Holmes (Londres II)

El pub Sherlock Holmes
El metro
Seguint amb el viatge a Londres. Un altre lloc on vaig anar a Londres és al 221b de Baker Street. Suposo que no cal que us digui que hi ha. Si, és l'adreça del mític (i imaginari) "consultant detective" més important de la història, Sherlock Holmes. D'entrada, tot el sector o barri explota el tema Sherlock Holmes tan com pot. 
La parada del Metro com es pot veure a la foto, i inclús un pub que no és del barri però també ha adoptat el nom i els motius de decoració. Al 221b de Baker Street hi ha el museu de Sherlock Holmes, que no és gran cosa la veritat. Un apartament decorat completament de l'època amb aquells estris que el famós detectiu faria servir en les novel·les de sir Arthur Conan Doyle. 
El que m'interessava més era la botiga del museu, on es podien comprar tota mena de merchandising dedicat al personatge. Vaig comprar un parell de làmines per penjar, una txapa amb el nom del carrer i un llibre d'aquests amb moltes il·lustracions sobre el mòn que rodeja el famós detectiu. Parla sobre els diferents films, edicions de les novel·les, una mica d'història de l'autor, el context de l'època etc... I més coses que m'hagués comprat però el pes pujava i els diners baixaven.
L'interior de la botiga

Un altra de l'interior
A l'exterior entre la botiga i el museu una escena que podria haver estat d'una altra època (o sia, el policia lligant amb la criada).L'exterior de la botiga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement