dimarts, 29 d’octubre del 2013

Zombiaventura


Aquest dissabte vinent, coincidint amb la festivitat de Tot Sants, al poble d'Aitona (Lleida) els morts s'aixecaran de les seves tombes i vagaran per la zona famèlics de la vostra carn i dels vostres cervells. Així que ja ho sabeu, si us fan por els zombis i he de travessar aquestes contrades, tanqueu ben bé les finestres del cotxe, no baixeu a fer un pipi a la vorera, i no freneu per res del món.
Ara bé, si esteu farts de veure "The Walking Dead", us creieu molt experimentats en el tema zombi i voleu anar un pas més enllà, experimentar en la pròpia carn (mai millor dit) que es sent al vell mig d'un apocalipsi zombi, ja sabeu on heu d'anar.
I és que la nit del 2 al 3 de novembre, al poble d'Aitona es celebra l'esdeveniment que anomenen  Zombiaventura. Deunidó quina una que es muntarà. És representarà una situació d'apocalipsi zombi acotada en un terreny al costat del poble a una escala increïble. Es tracta d'un joc en rol en viu, en el que hi ha gent que fa de Zombis i gent que participa com a supervivents. Fins a 400 participants i 150 zombis.
Si voleu fer de supervivents heu de formar un grup de 5 amics. El preu és de 60 euros. L'objectiu,  a banda de sobreviure, evidentment, és localitzar cadascuna d'unes estacions situades en el terreny, seguint les pistes que donen una sèrie d'actors que anireu trobant a mesura que localitzeu cada estació. Aquell que faci més punts guanyarà el joc si arriba al punt d'evacuació. Es tracta d'arribar a un punt en el qual us esperarà la vostra via de fugida que escolliu prèviament: un helicòpter, un globus o un geep. Aquest serà el vostre premi. Un viatge amb el mitjà de transport que escolliu.
Però si voleu també podeu participar com a Zombi, per la meitat de preu. Sereu degudament caracteritzats per membres de l'organització o podreu anar-hi així des de casa si desitgeu.
Podeu pensar, com ho faran perquè això no és surti de mare? Doncs imagino que ho tenen ben pensat i no és el primer cop que ho organitzen. Tenen tota una munió d'actors que s'integra en l'acció i gent que s'encarrega de l'organització i de que tot vagi com ha d'anar. D'una banda, els grups de supervivents tenen un lider que du el mapa. Si es infectat perdreu el mapa, així que millor guardar-lo bé. Per l'altra, els zombis no poden córrer i sempre van en grups. Un actor membre de l'organització els guia i mana. Només que et fregui un zombi ja estàs infectat. En aquest moment t'has de treure un mocador de color que portaràs al braç i dur-lo a la ma, indicant que has estat infectat i per tant eliminat del joc. En tornar al punt de sortida pots escollir o abandonar el joc o bé, reintegrar-t'hi com a zombi.
Bé, no m'estendré més sobre les regles. Si voleu més informació la trobareu tota a la plana web de l'organització.  Allí hi trobareu, la història de fons, les bases detallades, com apuntar-s'hi etc...

Aquí la teniu: zombiaventura

I aquí l'entrevista que van concedir a LleidaTV els organitzadors:
http://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/modetv?chapter_id=114931


Per la meva banda, jo prefereixo no sortir del meu refugi antizombis. Perdoneu però s'hi està molt comòde. I si un cas aneu tirant i tal, ja us agafaré. Bé us he de deixar, em sembla que truquen a la porta. Si que piquen fort, deuen tenir molta pressa. Deu ser el veí, abans he sentit que no es trobava gaire bé. M'ha semblat sentir abans que l'havia mossegat alguna mena d'animal, però no ho he acabat d'entendre bé. En fin, als que hi participeu, bona sort, pringats. Vaig a obrir la porta a veure que volen aquests.

1 comentari:

Comenta lliurement