divendres, 18 d’octubre del 2013

Benvinguts a la Federació

A la plana web startrek.com hom pot comprar una figura d'Star Trek molt especial. No es tracta del capità Picard, ni Riker, ni Spock, ni la Troi, ni la doctora crusher, ni en Data. No. Ets tu. Si, tu mateix qui pot convertir-se en un personatge d'ST:TNG i en un element de decoració per a la teva estanteria.  Imagineu una figura teva amb l'uniforme de la Federació. El somni de qualsevol friki.

El procés comença seleccionant el gènere:
A continuació, podem triar entre 3 poses: una amb el phaser apuntant, l'altra en posició de descans amb les mans enrere i l'altra manipulant el tricorde. Amb quina us imagineu més?












Tot seguit, triem el cos. En funció del cos, el color de l'uniforme canviarà. Groc, operacions, blau, ciència, roig comandament. 















Desprès podem triar l'escalafó. En realitat simplement és el nombre de botons que porta a la solapa. Només un expert en Star Trek sabrà veure la diferència, però fa gràcia.


 Podem triar el pes i l'alçada entre tres valors.












Ja arribem quasi a la fi del procés. Només resta pujar un parell de fotos. Una de perfil i una de cara, seguint els consells que ens indica.
I finalment, podem indicar un missatge personalitzat per a la base.











Avui en dia, les impressores 3D permeten un disseny personalitzat. De fet, ja ho vam veure en un episodi de "The Big Bang Theory" i no els va sortir gaire bé. Però aquest lloc sembla seriós i és la web oficial d'Star Trek. Això si, vigileu amb les fotos. No us hagueu de quedar amb una figura vostra d'Star Trek amb un ull tancat o el cap tort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement