dimecres, 10 d’abril del 2013

Los últimos dias

Sembla que som en una mena de moda de films espanyols "post-apocaliptics". Desprès de "Fin" ens arriba aquesta "Los últimos dias", dirigida per Alex Pastor ("Infectados"), interpretada per José Coronado, Quim Gutierrez i Marta Eturra. 
La sinopsi és la següent: Una malaltia que provoca una extrema agorafòbia s'ha extés arreu del món. Ens trobem a Barcelona. La gent, incapaç de sortir a l'exterior, sobreviu com pot dins els edificis, el metro i les clavegueres. El protagonista, atrapat a les seves oficines, ha de tornar a casa a buscar a la seva dona, però necessitarà del GPS de que disposa l'auditor de Recursos Humans per a moure's per la ciutat mitjançant els túnels del metro.
La veritat és que el film resulta força entretingut, amb un bon ritme que no decau al llarg del metratge. Si que em va decebre la manca d'exteriors. Tenia ganes de veure una Barcelona post-apocalíptica i tot plegat es limita a quatre tomes. Molt convenient la agorafòbia. Molt enginyós. El que t'estalvies en efectes especials i exteriors si tota l'acció transcorre pels túnels del metro i interiors d'edificis. Però jo m'esperava més que veure un pla de l'arc de triomf amb columnes de fum a l'horitzó. Per a no fer monòtona la pel·lícula utilitza el flashback com a recurs per canviar de tanta foscor i així anar explicant-nos els darrers dies de normalitat del protagonista, com va veient que el món s'afona al seu voltant i posar-nos en antecedents sobre la seva història personal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement