dimarts, 26 d’octubre del 2010

Llista de dolents dolents

Ens hem proposat amb uns amics que cadascú faci una llista dels dolents que més ens han agradat en la història del cinema. Aquí teniu la meva:

Hans Gruber. El malo de la jungla de cristal. Com heu pogut oblidar el fantàstic Hans Gruber. El dolent de ‘La jungla de cristal’. interpretat per el fantàstic Alan Rickman. Que se li donava molt be això de fer de dolent als 80/90. També va interpretar al Sheriff de Nottingham, un altre dolent molt ben interpretat, al Robin Hood del Kevin Costner. Per cert, que a la Jungla de Cristal hi ha un altre menys dolent però força irritant el personatge que era el periodista cabrón. I el policia també.

Alien: Indiscutible dolent/monstre escollit perquè te molta mala baba (mai millor dit).

Hannibal Lecter. Heu vist mai un dolent tan ben educat, amb tanta cultura i de gustos tan refinats? doncs jo no, l’Hannibal Lecter és el Ferràn Adrià dels psicokillers.

El Joker. Titol compartit entre el Jack Nicholson del Tim Burton i el de Heath Ledger del ‘Caballero Oscuro’ jo diria en una proporció de 40/60%.

Darth Vader. Almenys abans de que li fessin sessions de psicologia barata als episodis 1,2, i 3. No ens calia per a res saber que el paio tenia un passat com a heroi niñato adolescent. De fet, ja ho sabiem, però hi han coses que no si no és veuen no passa res. Ojos que no ven corazon que no siente. A Star Wars i el Empire Strikes Back si que donava el pego. Quan li van començar a buscar les pesigolles el neneta del Luke skywalker és quan el van començar a destruïr. Al mirar el que hi havia a sota de la màscara el van desmitificar.

El subnormal de “Cazafantasmas”. Si, si hi penseu una mica sabeu a qui em refereixo. El idiota que fot la punyeta als “cazafantasmas” i deixa escapar a tots els fantasmes que tenien atrapats. No em direu que no fa rabia. No se si es pot considerar un dolent o m’estic desviant i potser hauria de fer una llista de tios que fan rabia, però tenia que sortir.


El de
poltergeist 2. Quin yuyu que fa aquest paio!!!! No he pogut averiguar ni quin és el nom del personatge ni quin és l’actor, doncs no fica la foto a la imdb. Però és un autèntic cabró predicador que va tancar a tots els seus seguidors de la seva secta a dins una cova i els va deixar morir a dins, nens i dones inclosos.

Cain, El dolent de Robocop 2. Mira que és dolent i sàdic el tio.

El dolent de Robocop: Clarence J. Boddicker (Kurtwood Smith) també deunidó quin cabronàs. Clar que el seu jefe encara és més refinat.

I fins aquí 10 dolents. N’hi ha molts més, i segur que me’n deixo molts amb els que ara no hi dono. S’accepta suggerencies.

2 comentaris:

  1. A mi em feia mooooolta por el de la destral de "El resplandor".
    Un clàssic però per a mi bon xiquet: Norman Bates (Anthony Perkins; "Psicosis").
    I no posaré a qui tu ja saps pq de dolent no en te res....és-està moooooolt boooo!.jajajaa

    Anna

    ResponElimina
  2. bon xiquet? jajaja. Ell potser si,... però la seva mare no... jajaja

    ResponElimina

Comenta lliurement