dijous, 23 de setembre del 2010

Kick-Ass

Doncs per fi he vist Kick-Ass, i és prou remarcable com per a que la comenti.  Si, ja se que estic desfassat. Que fa bastant de temps que va desaparèixer de les sales de cinema però se'm va 'escapar' en el seu moment. Que hi farem. 
Anem al tema, el film està basada en un còmic (que raro, un film basat en un còmic. No ho havia vist mai...), però de super-herois? no ben bé. La premisa es podria resumir en: que pasaria si a la vida 'real' algú es volgués convertir en una mena de super-heroi? Sense poders es clar. No he llegit el còmic per tant no puc dir si és o no una bona adaptació, però com a pel·lícula està força bé. Ara, hi apareix el Nicolas Cage. Si, no arrufeu el nas. Potser és de les darreres la única pel·lícula en que està força digne. Per als que només us refieu de les puntuacions de IMDB us he de dir que està valorada amb un 8.1 amb 88.401 vots. No està gens malament, eh?

1 comentari:

  1. Em va agradar força en el seu moment... em van regalar un parell d'entrades per la pre-estrena... i vaig gaudir de la peli :) Ja saps quin tipus de peli esperar, encara i això, vaig rebre més del que esperava.

    ResponElimina

Comenta lliurement