dissabte, 16 d’octubre del 2010

25 anniversari de Back to the future

El novembre és celebra el 25é anniversari de "Regreso al futuro". Evidentment sortirà a la venda la edició especial de les 3 pel·lícules amb DVD i BluRay on podrem veure el actor que havia de fer de Marty McFly abans que en Michael J. Fox (que no ho haviem vist ja?). I també per a celebrar-ho han fet un remake del trailer. I l'ha fet el propi Michael J. Fox uns quants anys més gran però jo no el veig gaire canviat la veritat. Recordeu que es va retirar de la vida pública per culpa del Parkinson (se li nota al video).

Ara imagineu que sou a l'any 1985 i agafeu el famós Delorean. Programeu a la computadora digital, l'any 2010 com a destí. El 6 de juliol del 2010 per exemple. (Aquesta foto és un fake. Encara no hem arribat a la data en que els nostres viatgers en el temps arribaven al futur a la segona part de la trilogia. Això ja ho vaig comentar en el seu moment).

http://www.pocket-lint.com/news/32125/back-to-future-predicts-future
Tan es. Ara seria interessant analitzar que s'ha complert i que no del futur que se'ns pintava al film.
Que s'ha complert?
- El Mac en una tenda d'antigualles. Podria ser ben be així almenys la versió aquella.
- La 19 versió de Jaws en 3D... S'acosta, pero el tema hologrames 3D el tenim una mica verd, però no el del cinema en 3D ni la TV en 3D.
- Els cotxes voladors... Te gràcia perquè fa molt poc vaig llegir aquest article sobre un "coche" volador, però només és un prototip, així que el tema encara està en panyals.
- Els videojocs antics. Els nens del futur de Regreso al futuro 2, es sorprenen al veure un videojoc del segle XX: 'hay que usar las manos' diuen. També ens hi estem acostant. Les properes interficies amb consoles de videojocs (el projecte de Microsoft Kinect en el que és el teu cos qui fa els moviments de control del videojoc, és a punt de veure la llum aquest any)
- els aeropatins... El tema antigravetat estaria en els materials superconductors. Ja es fa servir en algun tren al japó.
- Vietnam com a centre de turisme. Això si que està fet.
- La moda de portar les butxaques per fora. Doncs no, però hi ha la moda de portar els pantalons molt abaixats i deixar veure la prenda de roba interior, no se que es pitjor...
- L'alcalde de color... Be, no cal que us recordi que els USA tenen un president de color.
- La pantalla de televisió gegant i plana. Doncs si. Ja hi es.
- La pizza en 5 minuts. Les pizzes al microones.
- La moda Vintage. Retro. El Cafe de los 80. Si, els 80 estan de moda, es curiós que això si que ho han encertat de ple.
Així doncs, no tot el que hi ha es compleix però la tendència hi és en molts dels casos.
Al inrevés, també tenim coses al futur que no apareixen als films, com ara Internet i els telèfons mòvils.

1 comentari:

  1. Quins records... En el seu moment em va entussiasmar. Ja en fa 25 anys? que en passa de depressa el temps...

    ResponElimina

Comenta lliurement