dilluns, 26 de juliol del 2010

Noche y Dia

Si, ja he vist el darrer film del Tom Cruise. Per cert, no se que li deuen fer a la seu de la ciènciologia però no envelleix el paio. Si us plau algú que li borri aquest somriure!!!!. 
A veure, he de dir unes quantes coses:
Primer, el film no es pot prendre seriosament en cap moment. No és un Misión Impossible 4 si no una comèdia d'acció, i les fantasmades (que n'hi ha i moltes) mes val prendre-se-les a riure. Jo prefereixo això que no una pel·lícula més sèria que et vulgui colar fantasmades. Aquí almenys ja sabem a que juguem.
Segon, el protagonista principal no és el Tom Cruise. És la Cameron Diaz. Doncs gairebé tot el film es veu des del punt de vista de la noia (de vegades literalment).
Tercer, els San Fermins a Sevilla amb caps grossos inclòs: Es que de la llarga llista de gent apareixen als títols de crèdit no hi ha cap assessor cultural que li digui al director que el San Fermin és fa a Pamplona??? No ho entenc!!! I a sobre, un actor català, el Jordi Mollà, fent el paper d'un gangster espanyol, és qui anuncia la festa de San Fermin!!!! No podia dir a algú que no es fa a Sevilla?? No li van fer cas? No sabia ni on estava filmant?. Començo a pensar que és el Tom Cruise el culpable. Recordo a Mission impossible 2, on ell també hi apareixia, com ja sortia una mena de falles a Sevilla.
Deixant de banda aquestes errades, el film és molt entretingut, amb molt ritme i comedia, si es pren simplement com això,  un entreteniment lleuger d'estiu i prou. 

2 comentaris:

  1. On estigui Michael C. Hall que s'aparti el guaperes aquest.
    mmmmmmmmm que guapo i quins llavis!

    ResponElimina
  2. Amb aquestos dos actors, la pel.licula es pot fer insoportable, i 7 euros ben es poden gastar amb algo mes interesant

    ResponElimina

Comenta lliurement