diumenge, 4 d’abril de 2010

Quien vive ahí? (un friki)

Avui un especial, una visita guiada a 'la guarida del lobo','el refugio del guerrero'. En exclusiva, el meu sancta santorum. Benvinguts al temple d'un friki....


El meu refugi es troba a resguard en un altell, precedit per unes escales de fusta.

Un primer cop d'ull, podeu veure el rellotge anacrònic que hi ha a la pared, em va agradar doncs sembla arrencat d'un tros d'història, d'un viatge en el temps al Paris del segle passat. L'altell com s'aprecia és inclinat amb dues finestres al sostre. El tinc dividit en dues parts. Una part de visualització multimedia i una part de lectura. La part del fons amb la butaca al racó és la part de lectura.

Una visió lateral de la pared. Podem apreciar una vitrina que tinc amb algunes figures d'Star Wars al pis superior, Spawn i Akira als de sota, i al inferior en Locutus de Borg de Star Trek.
Al costat de la vitrina trobem la primera estanteria plena a rebotir de llibres. La part de dalt esta formada per llibres en anglès. Bàsicament novelitzacions de sèries com Star Trek, Babylon 5 i Star Wars en edició barata comprades a l'estranger. El pis de sota l'omple novel·les de Star Wars i les edicions de La Fundación i la Saga de Ender del Circulo de Lectores. Al de sota , guies d'episodis d'algunes sèries com ara X-Files, Farscape o Babylon 5, (quan encara no hi havia internet era molt útil). Al darrer pis podem veure els Fact Files de Star Trek. Una colecció imcompleta de fitxes sobre l'univers de Star Trek. Era increible(-ment car) i al costat l'album de cartes col·leccionables i jugables del Senyor dels Anells (abans de que sortissin les pel·lícules) i altres col·leccions de cartes jugables varies.


Seguim endavant, més enllà del rellotge trobem la part de lectura, flanquejada per la llibreria que podeu veure. Plena de llibres de CF i Fantasia a dojo. Els més avesats podreu identificar les col·leccions (Nova, Orbis, et...). Les fotos als prestatges son el Orson Scott Card i el George R. R. Martin i un humil servidor.
La butaca de Lectura. L'objectiu és trobar el racó més tranquil de la casa. A l'ombra d'una petita mostra de la col·lecció de figuretes de Star Wars.

A l'altre costat trobem la secció de còmics. Com que la teulada és inclinada el sostre baixa en aquesta zona fins a un punt en que no pots estar completament d'empeus. Aquest racó no direu que no fa goig. Des de la més recent col·lecció de 'El capitán Trueno', a clàssics Marvel com Spiderman, X-Men, Hulk, los 4F. La part de dalt més baixa la reservo per a les biblioteques Marvel, que son de tamany més reduit.

Reseguim la pared i ens apropem a la secció de còmics DC i altres. Els mobles en tota aquesta zona son baixos per adaptar-se perfectament a l'alçada de la pared. Les estanteries van alternant portes de fusta amb portes de vidre. Les de fusta contenen còmics i capses no massa presentables mentre que les de vidre les reservo per als còmics que fan més goig.

I arribem al final de la pared. Hem entrat a la secció multimedia. Aquí s'acaben les estanteries baixes que segueixen gairebé tota la part baixa de la pared. Com podeu veure. Aquesta secció a sobre de les estanteries està reservada per a alguns jocs de taula i per a la maqueta del 'Falcó Mil·lenari' estacionada al racó.
Ja es pot veure la part multimedia amb la Wii i la TV.

I finalment una vista frontal de la secció multimedia, la TV Sony Bravia de 50'', la PS3, la Wii, i al costat una estanteria amb el media center i tots els accessoris dels diferents videojocs.

3 comentaris:

 1. Jo que de comics i ciència ficció no en tinc ni idea....m'he fixat en lo ordenat i net que ho tens tot! t'imagino fent neteja en plan...http://www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg
  jajajaj

  Quan tinguis un ratet vens a casa meva a torcar la pols!.

  Anna

  ResponElimina
 2. Quin remei. Si ho deixo desordenat venen un parell de ganapies (els meus dos gats) i quan acaben de fer de les seves potser m'ho trobaré a terra i trencat.

  ResponElimina
 3. Lloc acollidor. La deficición en aquesta entrada. Felicitats.

  ResponElimina

Comenta lliurement