dilluns, 8 de febrer del 2010

Caprica

Caprica és una nova sèrie, precuela de Galactica. Els aconteixements succeeixen 50 anys abans de l'atac Cylon a les colonies amb el qual comença la sèrie Galactica 2003. L'acció transcorre al planeta Caprica, a la capital.
Resulta curiosa l'ambientació, doncs la ciutat, la societat, la tecnologia, és molt propera a qualsevol ciutat de la terra del segle XXI però la informàtica està força més avançada i el transport per l'espai entre les diferents colonies també. La religió hi te un paper principal en aquesta sèrie, doncs per una banda tenim una religió amb diverses entitats divines i per l'altra un grup/secta clandestí de culte a una sola Divinitat.
Suposo que assistirem al naixement dels Cylons pel que he vist fins ara i com aquests prenen conciència i es transformen en quelcom més que uns simples robots.
I sembla que tot te a veure amb una noia de nom Zoe, molt habilidosa amb els ordinadors, que crea un clon virtual d'ella mateixa que viu en una realitat virtual en la que els joves es distreuen alliberant els seus instints més bàsics.
És una sèrie de CF sens dubte, però no és una sèrie com les altres. Es tracta els problemes de les families d'uns joves que els uneix un fet en comú que no desvetllaré. Uns d'aquests pares és el propietari d'una gran empresa dedicada a desenvolupar els Cylon. L'altre es un Taurà, (del planeta Tauron), (vindria a ser com un italià a NY), un matón a sou que treballa per un capo de la mafia. Un aconteixement els connectarà a tots i els entrellaça a ells i als seus fills.
Es possible que la sèrie no trobi el seu públic, doncs no tinc molt clar com etiquetar-la. Sembla una sèrie d'adolescents, problemes generacionals amb els pares, amb un toc religiós molt fort gens habitual en sèries d'aquest tipus i l'element de CF sempre present. Una barreja que ja veurem cap on es decanta. Tot i que sembla que està tot força planificat i pensat, com sempre les audiències manen i farà tirar cap un tipus de sèrie o cap una altra.

1 comentari:

  1. Noi... Una mescla de "Los problemas crecen", "7 en el Paraiso", i "Alf" podria ser un cocktel explossiu... jeje

    Salut!

    ResponElimina

Comenta lliurement