divendres, 25 de desembre del 2009

The Star Wars holiday Special

Ara que és Nadal, que mes adequat que presentar-vos el especial de Star Wars per a la Televisió en motiu de les festes nadalenques. Un programa de 2 hores de Star Wars especialment horrible.
Si, amics, us presento el fill amagat i del qual tothom renega de Star Wars. Un producte que no s'ha distribuit oficialment mai i que em sembla que el George Lucas i uns quants més (Harrison Ford i els principals protas) preferirien esborrar del seu Curriculum. Però va existir!!!!!!
A pesar dels multiples intents de tapar-ho per part dels que van perpetrar tal despropòsit, no els ha estat possible esborrar totalment el rastre.
The Star Wars Holiday Special
dirigit per Steve Binder, va ser un especial per a la televisió situat a l'univers de Star Wars i va ser el primer spinoff oficial de la franquicia. Es va emetre als EEUU tan sols un cop, el divendres, 17 de Novembre de 1978 a la CBS de 8 a 10 de la nit, hora est. A la història, Chewbacca i Han Solo visiten Kashyyyk, el planeta natal de Chewiee, per celebrar el Dia de la Vida. Durant el camí son perseguits per agents de l'imperi. La història ens presenta la familia del Chewbacca, el pare , la dona i el fill. La historia te lloc en teoria desprès de la batalla de Yavin, o sia, despres del primer film d'StarWars, el episodi IV, (a New Hope).
Durant el film podem veure escenes de lluita entre el Falcó Milenari i un destructori imperial. També podem veure escenes de dibuixos animats al desert de Tatoiine i a la cantina. Tot barrejat amb cançonetes nadalenques (sic..).
El programa també ens inclou breus aparicions d'altres personatges, com Luke Skywaker, C3P0, R2D2, la princesa Leia, Darth Vader i Han Solo, que ens interpreten una deliciosa cançoneta tots plegats (arrrgghhhhhh).
No puc seguir explicant-ho doncs em venen calfreds i ganes de vomitar. Veure els nostres herois convertits en triumfitos és la imatge més terrorífica mai vista en aquesta galaxia i en qualsevol, per molt llunyana que sigui.
I ara arriva el moment de la veritat, a partir d'aquí vosaltres mateixos, si no voleu tenir malsons no continueu, però si la curiositat us supera endavant:



Hola?... encara queda algú? Bufff... molt bé, en voleu més? Aquí en teniu:



Val, la ultima dosis. El proper dia més,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement