dissabte, 20 de juny del 2009

Temes acabats

He acabat de llegir 'Harry Potter i el misteri del Princep'. La veritat és que l'he trobat excessivament llarg. No calia tant. Realment si n'hagués de fer un resum amb dues frases o tres en tindria prou per a subratllar lo realment important que passa. I apart tot succeeix al final del llibre. També m'han decebut els aconteixements, em pensava que, sent com és el penúltim llibre, els aconteixements es precipitarien.

També he acabat la 4a. temporada de 'Lost'. Si l'he de valorar en global, en conjunt la 4a. temporada m'ha agradat bastant. En si mateixa és força coherent i funciona com un tot. Com una història que te un començament i un final i en que les coses tenen sentit. Imagino que han adoptat l'estil d'altres sèries com Dexter en que la temporada en si és autoconclusiva.

I també la 3a. temporada de Dexter. El personatge segueix creixent i afrontant la vida des de la seva 'peculiar' perspectiva, però també, igual que el Harry Potter, li costa de començar a animar-se la història. Trobo que podien haver-se animat abans... desprès es fa curt.

I finalment 'Band of Brothers'. Al principi de la sèrie em costa distingir els personatges i com a sèrie sempre passava una mica el mateix. Però cap al final la cosa canvia. Molt emotiu l'episodi en que troben el camp de concentració. I molt xulo el paisatge al voltant de la residència d'estiu del führer. En conjunt molt recomanable. Et fa veure el sacrifici que va suposar per molta gent així com les misèries de la guerra i la lleugeresa en que es tracta la vida i la mort en una guerra. S'ha de tenir en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta lliurement