divendres, 1 de maig del 2009

Un pessic de Biblio/Film-ografia Pandemica

El meu friki-cervell s'activa amb les notícies de rabiosa actualitat sobre la pandemia de grip porcina i em trasllada ràpidament a 'Doce Monos' de Terry Gillian protagonitzada per Bruce Willis i Brad Pitt. En un mon assolat per un virus, en Bruce Willis ha de viatjar al passat per a impedir que el virus es propagui per tot el mon.
També em recorda la novel·la que fa poc he llegit "El libro del dia del Juicio Final" de Connie Willis on veiem en paral·lel com la peste negra asola Europa i una grip semblant a l'actual amenaça el present (be, el futur) i de la qual ja he parlat en aquest mateix blog.
I en un altre medi, els jocs de sobretaula, trobem un joc de col·laboració anomenat Pandemic. Cada jugador adopta un rol diferent i l'objectiu entre tots és impedir la proliferació del virus. Quan hi jugues realment te n'adones del difícil que resulta contindre una epidemia a nivell mundial.

Per cert, a causa de la grip porcina a Mèxic han ajornat l'estrena de pel·lícules com ara Lobezno, Star Trek i Angeles y Demonios.

2 comentaris:

  1. ostres, jo estic jugant a Pandemic 2 a l'ordinador, i el vaig comentar al blog i tot! No tenia ni idea que també era un joc de taula.

    ResponElimina
  2. Doncs jo no tenia ni idea de que hi havia un joc d'ordinador (o 2 perque veig que es tracta d'una 2a. part)

    ResponElimina

Comenta lliurement