divendres, 1 de maig del 2009

Més de Galàctica

Em queden 2 episodis per arrivar al 4x11 de Galàctica. El darrer episodi en castellà fins al moment. Dos coses que vull comentar:
La facilitat amb la que els personatges canvien el seu rol es apabullant. No se si es perque m'he visionat molts episodis seguits amb molt poc temps, però em semblen canvis molt radicals. Està be que els personatges evolucionin però ... tant??
La caràtula d'entrada de cada episodi: Perque han de sortir flashos de imatges saltejats de tot l'episodi abans de començar???? És una tonteria, un spoiler del tot innecessari. Normalment el que faig és mirar cap una altra banda o tancar els ulls, però algun cop n'he vist algun i realment et desvela coses, doncs quan desprès les veus et recorda la imatge. Per exemple, veiem a Boomer disparant, i quan arriva la escena en qüestió en la que Boomer amenaça en disparar ja sabem que ho acabarà fent.

1 comentari:

  1. L'altre dia llegia que anaven escribint els guions sobre la martxa que realment no hi ha un fil conductor molt establert... així que no t'extranyin tots els girs o creixements repentins que es donen en cada personatge... així com tampoc els episodis que no aporten res de res a la trama...

    ResponElimina

Comenta lliurement