dissabte, 3 de gener del 2009

Ultimatum a la Tierra o Ultima-mente no doy ni una

Un remake més de la llista de remakes horribillis sobre films clàssics de ciència ficció dels anys 60. Desprès de la 'Invasión de los ladrones de cuerpos' i alguna altra, ara li toca al clàssic en blanc i negre 'The day earth stood still'. El que passa és que ara ja no enganyen a ningú, i ja abans de l'estrena el film es situa en la categoria de sèrie B d'alt pressupost que li pertoca. Ni tan sols cal el pas del temps per a situar-l'hi. Ah i no vaig sentir la famosa frase 'Klaatu Barada Nikto'. Com deia el Schuster 'No hase falta desir nada mas.'

2 comentaris:

  1. doncs a mi em va agradar molt, tot i que és veritat que no he vist l'original tot i haver-ne sentit a parlar. Probablement, en aquest cas no m'hagués entusiasmat tant!

    Això sí, reconec que l'eliminació de la frase més mítica de la pel·lícula és un error molt greu, i per si sola per destrossar-la epr als fans.

    ResponElimina
  2. Potser tens raó, al sortir del cinema em vaig preguntar que pensaria si no hagués vist la original, i crec la meva perspectiva hauria canviat molt.

    ResponElimina

Comenta lliurement